Bo

Vandrarhemmet


När du stiger av Vitaskär tar du sikte på Hanös topp. Efter 400 meters vandring hittar du vandrarhemmet Hanö beläget på din vänstra sida.

Vandrarhemmet har 6 rum för uthyrning för gäster mellan 2 och 4 personer. Renbäddade sängar ingår och vill man ha frukost på Hamnkrogen förbeställer man för 100 kr/person. Frukost drop-in kostar 125.
Vandrarhemmet huserar i Hanös gamla skola. Det finns gemensamt kök för gäster och sittplatser både inne och ute.

Dusch och toalett delar du med boendets andra gäster men handfat och rinnande vatten finns i varje rum.

Vandrarhemmet drivs från 2021 av Hamnkrogen Fisky Business Hanö. Ambitionen är att utveckla vandrarhemmet och förvalta det genuina och äkta samtidigt som vi kan höja standarden. Förhoppningsvis kan vandrarhemmet få epitetet pensionat inom en greppbar framtid och vi ser så mycket fram emot att få förvalta potentialen i det lilla mysiga vandrarhemmet på Hanö.
Vill du boka hela vandrarhemmet och kombinera det med restaurangens lokaler i form av fest, konferens eller dylikt så bistår vi gärna.

Mer info och bokning

Fyrvaktarbostaden

Fyrvaktarbostaden ägs av Hanö Hamn- och Byalag som numera hyr ut delar av huset.

I östra halvan finns en nyrenoverad, fullutrustad 2-rumslägenhet med 6 bäddplatser. Huset ligger fritt och högt på fyrberget, är omgiven av en trädgård och utsikten är hänförande!  

Service i form av fraktning av väskor till och från bostaden ingår

Bostaden är rökfri men husdjur är välkomna. 

Bokning görs via hamnmästare Lotta på tfn
070 - 316 21 50 eller 073 - 367 81 14.

Pris 2021;
7000 kr vecka under högsäsong, (juni - augusti) samt storhelger
5000 kr vecka övrig tid,