Bo

Vandrarhemmet

När du stiger av Vitaskär tar du sikte på Hanös topp. Efter 400 meters vandring hittar du Vandrarhemmet Hanö beläget på din vänstra sida; Hanös gamla skolbyggnad.

Vandrarhemmet har fem rum och två stugor för uthyrning för gäster mellan 1 och 6 personer. Sängkläder, handduk och slutstädning ingår. Det finns ett gemensamt kök för gäster och sittplatser både inom- och utomhus. Dusch & toalett delas med  andra gäster men handfat och rinnande vatten finns i varje rum.
Lillstuga 2 är även utrustat med en mindre trinett för enklare matlagning samt egen dusch & toalett.

Vandrarhemmet drivs sedan sommaren 2021 av Hamnkrogen Fisky Business Hanö. Ambitionen är att utveckla boendet och förvalta det genuina och äkta - samtidigt som vi höjer standarden; kanske har vi ett pensionat på ön inom en greppbar framtid!

Vill du boka hela vandrarhemmet och kombinera det med restaurangens lokaler i form av fest, konferens eller dylikt så bistår vi gärna. Läs mer om Vandrarhemmet, rummen och boka rum på www.fiskybusiness.se​​​​​​​ 

Fyrvaktarbostaden

Fyrvaktarbostaden ägs av Hanö Hamn- och Byalag som numera hyr ut delar av huset.

I östra halvan finns en nyrenoverad, fullutrustad 2-rumslägenhet med 6 bäddplatser. Huset ligger fritt och högt på fyrberget, är omgiven av en trädgård och utsikten är hänförande!  

Service i form av fraktning av väskor till och från bostaden ingår

Bostaden är rökfri men husdjur är välkomna. 

Bokning görs via hamnmästare Lotta på tfn
070 - 316 21 50 eller 073 - 367 81 14.

Pris 2022;
7000 kr vecka under högsäsong, (juni - augusti) samt storhelger
5000 kr vecka övrig tid,